Active

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Active

Specificaţiile privind proprietățile antimicrobiene ale cuprului au fost documentate din cele mai vechi timpuri. Mai multe studii au dovedit faptul că apa băută din sticle de cupru are beneficii reale asupra sănătăţii. Gama noastră de sticle de cupru Active este special concepută pentru persoanele sportive care sunt în permanenţă în mişcare. Atât designul cât şi modul în care pot fi utilizate fac ca aceste sticle să fie perfecte pentru drumeţii, escaladă, alergare sau chiar mers la sală.

Sticle de cupru Active – pentru o apă mai sănătoasă

În ciuda tuturor beneficiilor cuprului, trebuie să ne amintim că acesta este necesar doar în cantităţi mici în corpul uman. De asemenea, trebuie să ne amintim că un lucru prea bun ar putea deveni și dăunător, mai ales dacă vorbim despre echilibrul delicat al chimiei umane. Apa reprezintă 75% din anatomia noastră şi de aceea este esenţial să fie băută corect. În primul rând este necesar să cumperi sticle de cupru din materiale cât mai pure şi cât mai bine realizate, aşa cum sunt toate produsele de pe site-ul nostru. După ce ai ales produsul potrivit pentru preferinţele tale, tot ce trebuie să faci este să-l utilizezi corespunzător. Apa din interiorul acestor sticle este plină de beneficii atunci când ele sunt corect utilizate.

Sticle de cupru Active – sfaturi pentru utilizare

  • Umple sticla cu apă și păstreaz-o într-un loc răcoros și uscat peste noapte sau timp de 8 ore.

  • Nu pune la frigider sticla.

  • Cel mai bun moment pentru a bea apă stocată într-o sticlă de cupru este dimineața pe stomacul gol.

  • Nu este necesar să bei continuu apa din sticle de cupru, de câteva ori pe zi este suficient.

  • Ia scurte pauze de la apa potabilă stocată într-o sticlă de cupru. De exemplu, poţi face o pauză lungă de o lună după ce bei în mod regulat apă stocată într-o sticlă de cupru timp de două luni. Acest lucru permite corpului să elimine cuprul suplimentar.

Sticle de apă din cupru Active – cum au apărut sticlele din cupru

Societățile antice nu știau pe larg despre bacterii și alte microorganisme dăunătoare, totuși, cuprul și-a găsit drumul în aproape toate textele medicale antice. Beneficiile și diferitele utilizări ale cuprului au fost înregistrate cu sârguință în textele antice din întreaga lume. Textele ayurvedice antice susțin că apa potabilă dintr-un vas de cupru vindecă prin încărcarea pozitivă a apei. Apa stocată într-un vas de cupru timp de 6-8 opt ore era cunoscută sub numele de Tamra Jal.

Practica aruncării de monede în lacuri și ochiuri de apă fără ieșire la mare își găsește, de asemenea, drumul înapoi în vremea când materialul monedei era cuprul. Indienii antici aruncau monede de cupru în apă fără ieșire la mare pentru a o menține curată și pură, permițând susținerea vieții acvatice. Practica de astăzi s-a distorsionat, oamenii aruncând orbește monede din alte metale în astfel de zone cu apă precum lacurile, iazurile şi fântânile, fără a înțelege cu adevărat știința profundă din spatele cultivării unei astfel de practici.

Foarte multe case vechi au încă țevi din cupru şi se credea că un pahar cu apă de la robinet este suficient pentru a menține o persoană sănătoasă. Templele precum Rameshwaram încă păstrează apa din Gange în vase mari de cupru, asigurându-se că apa este purificată înainte de a fi oferită zeului Shiva. Deci sticlele de apă din cupru sunt utilizate încă din cele mai vechi timpuri şi până în prezent, un număr tot mai mare de persoane apelând la astfel de recipiente.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0744678678 office@arana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!