Sticle din cupru

Afiseaza: 1-24 din 28 produse

 Filtre
Sticle din cupru - Sticla din cupru AranA HALF
-17%

Sticla din cupru Half

199,00 Lei de la 165,00 Lei
4
Sticle din cupru - Sticla din cupru AranA Dream
-12%
Sticle din cupru - Sticla din cupru AranA Amore
-10%
Sticle din cupru - Sticla din cupru Taj
-10%

Sticle din cupru

Apa este un element esenţial, care susţine viaţa pe această planetă. 70% din corpul uman este format din apă şi aceasta trebuie să ajungă în organism prin cele mai bune surse. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au stocat apă în recipiente de cupru. Scopul a fost acela de a proteja apa potabilă, însă sunt şi alte avantaje pe care gama noastră de sticle din cupru le oferă.

Apa din sticle de cupru – metode recomandate de textele ayurvedice

Această practică veche menționată în textele antice ale ayurvedei este susținută acum de mai multe studii științifice. Depozitarea apei într-o sticlă din cupru creează un proces natural de purificare. Poate distruge toate microorganismele, mucegaiurile, ciupercile, algele și bacteriile prezente în apă, care ar putea fi dăunătoare organismului și pot face apa perfectă pentru băut. În plus, apa stocată într-un vas din cupru, de preferință peste noapte sau cel puțin patru ore, capătă o anumită calitate dată de cupru. Cuprul este un mineral esențial care este vital pentru sănătatea umană. Are proprietăți antimicrobiene, antioxidante , anticancerigene și antiinflamatorii. De asemenea, ajută la neutralizarea toxinelor.

Spre deosebire de unele elemente nutritive, organismul nu poate sintetiza cuprul, deci trebuie să îl obții din alimente. Cele mai bune surse de cupru includ fructe de mare, organe, cereale integrale, linte, nuci, semințe, ciocolată, cereale, cartofi, mazăre și câteva legume cu frunze de culoare verde închis. Consumul de 2 până la 3 pahare de apă care a fost depozitată într-un vas din cupru este un alt mod ușor de a alimenta corpul cu suficient cupru. Consumul de apă îmbogățită cu cupru băut dimineața pe stomacul gol ajută la echilibrarea tuturor celor trei dosha (Kapha, Vata și Pitta). Acest lucru asigură, de asemenea, bună funcționare a diferitelor organe și mai multor procese metabolice.

Apa din sticle de cupru ajută sistemul digestiv să aibă performanțe mai bune

Cuprul are proprietăți prin care ucide bacteriile dăunătoare și reduce inflamațiile din stomac, făcându-l un remediu excelent pentru ulcer, indigestie și infecții. Cuprul ajută, de asemenea, la curățarea și detoxifierea stomacului, reglează funcționarea ficatului și a rinichilor și eliminarea corectă a deșeurilor și asigură absorbția nutrienților din alimente. Când apa este depozitată într-un recipient din cupru, mineralul se scurge în ea. Acest cupru cu apă ajută la descompunerea particulelor de alimente și îmbunătățește digestia.

Apa din sticle de cupru ajută la scăderea în greutate

Pentru a slăbi mai repede, încearcă să bei apă stocată într-o sticlă din cupru în mod regulat. În afară de reglarea fină a sistemului digestiv pentru a obține performanțe mai bune, cuprul ajută corpul să descompună grăsimile și să le elimine mai eficient, ajutând astfel corpul să păstreze doar ceea ce va folosi și să elimine excesul.

Pentru toate aceste motive, dar şi pentru faptul că sticlele au un aspect plăcut şi interesant, apa din sticle din cupru reprezintă cea mai bună soluţie pentru foarte multe persoane care vor să combine designul atractiv al sticlelor cu proprietăţile foarte bune pentru sănătate ale acestei ape.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0744678678 office@arana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!